YOLI blue filter lens
YOLI drivesafe Lens
YOULI light intelligent lens
X

Jiangsu Youli Optik minangka pabrik skala gedhe profesional ing baris lensa optik luwih saka 20 taun.Kita wis Joint Venture karo Essilor wiwit 2011. Pabrik kalebu area 50.000 kothak meter lan 950 Staff.Nganti 2018, Kita duwe 34 set mesin AR saka Korea, 4 set mesin Satisloh AR, 20 set mesin inspeksi lan pengepakan otomatis, 15 garis pembersih, 1 set mesin Satisloh RX lan 1 set mesin Coburn RX.Youli Utamane ngasilake kosong lan setengah rampung ing Indeks 1.49, 1.56, 1.6, 1.67, kanthi fungsi kanthi potongan biru lan fotokromik, kanthi desain kanthi visi tunggal lan lensa progresif.Saiki kita ngembangake bisnis menyang RX freeform, edging lan layanan soyo tambah kanggo kaca tingal rampung miturut syarat pelanggan.Ing taun 2019, kita adol luwih saka 65 yuta lensa ing saindenging jagad.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan
about

njelajah kitaPRODUK UTAMA

Ana akeh variasi Lensa Kacamata sing kasedhiya

Golek luwih apik saka kita
kaputusan tengen

  • Layanan siji-mandeg
  • Nilai Kita
  • Slogan kita

1. Packing khusus
2. Tandha Kabut (ID Kabut / Tandha Udara)
3. Film EP kanggo anti slip nalika edging
4. Lensa Edging lan Mounting

Tansah menehi dhukungan kanggo mbantu nggawe jagad visi sing luwih apik.

Tuwuh lan berkembang dadi versi sing luwih apik saka awake dhewe bebarengan karo kabeh pelanggan.

Kita bakal njamin sampeyan tansah entuk
SOLUTIONS paling apik

kitaPAMERAN

apaWong ngomong

  • Albania
  • Angola
  • Australia
  • Belgium
  • Benin
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Burkina Faso
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Ecuador
  • France
  • Gabon
  • Guyana
  • Indonesia
  • Israel
  • Italy
  • Jordan
  • Lao People's Democratic Republic
  • Latvia
  • Malaysia
  • Mexico
  • Netherlands
  • Norway
  • Peru
  • Philippines
  • Puerto Rico
  • South Africa
  • South Korea
  • Spain
  • Thailand
  • Turkey
  • United Arab Emirates
  • United States
  • Venezuela
  • Vietnam

INQUIRY kanggo liyane

Wiwit kita ngadeg, pabrik kita wis ngembangake produk sing luwih apik kanthi kualitas dhuwur.Kita wis entuk reputasi sing apik ing industri optik lan dipercaya ing antarane pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Titik kawruh dina iki Kepiye carane nggawe lensa "tipis, luwih tipis lan paling tipis"?

    Kaya sing wis dingerteni, tingkat myopia kurang, lan jarak saka lensa nganti bingkai luwih akeh tinimbang myopia dhuwur.Dadi kanggo wong sing rabun dhuwur, kacamata apa sing paling cocog kanggo dheweke?Dina iki, tindakake langkah editor, ayo munggah bebarengan.1. Wae...
    maca liyane
  • Youli Optik nulung Yunnan Shidian Kegiatan klinik gratis kasil dianakake

    Nalika Hari Mata Nasional wis cedhak, Essilor Group wis gabung karo sawetara perusahaan mitra sing peduli kayata Youli Optik kanggo mlebu Yunnan lan menehi visi gratis kanggo luwih saka 4,000 siswa ing Shidian.Layanan inspeksi, optometri lan optik.Iku...
    maca liyane
  • Kabar apik ing pameran Youli Optik Pameran Optik Shanghai kaping 20 kasil rampung

    Setahun maneh, ngenteni.Saka 6 Mei nganti 8 Mei 2021, Pameran Industri Optik Shanghai kaping 20 rampung kanthi sukses.Tim Penjualan Domestik Youli Ing pameran iki, ruang balai pameran disiapake kanthi teliti dening Youli, kanthi arah desain o ...
    maca liyane
>