FAQs

Pitakonan

Apa rega produk kasebut?

Pls ngirim pitakonan kanggo kita, kita bakal nyedhiyani dhaftar rega miturut syarat.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Yen sampeyan perlu OEM, kita kudu MOQ minangka 3000 pcs.Yen paket standar, MOQ bakal 1000 pcs.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumen sing relevan?

Ya, kita bakal menehi sertifikat lan file spesifikasi miturut syarat sampeyan.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal ing 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal bakal 15-35 dina miturut jumlah sampeyan.Ing kabeh kasus, kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita bisa nampa TT, DP, LC lan PAYPAL

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

>