Babagan Yoli

Jiangsu youli Optical wis jointed venture karo Essilor, punika supplier produk optik profesional lengkap.

35 taun sajarah

4 basis produksi gedhe

18 jalur produksi

32 Paten

1260 karyawan

Misi Kita

● Care kanggo sesanti:

Liwat R&D kanggo nggawe produk sing cocog kanggo visi kanthi kualitas produk sing apik lan stabil.

● Mbantu pelanggan supaya sukses:

Adhering kanggo nilai perusahaan "win-win cooperation lan value sharing"
kita nganggep sukses pelanggan minangka pondasi perusahaan kita.
aboutus
YOULI OPTICS

Jiangsu Youli Optik minangka pabrik skala gedhe profesional ing baris lensa optik luwih saka 20 taun.Kita wis Join Venture karo Essilor wiwit 2011. Pabrik kalebu area 50.000 kothak meter lan 950 Staff.
Nganti 2018, Kita duwe 34 set mesin AR saka Korea, 4 set mesin Satisloh AR, 20 set mesin inspeksi lan pengepakan otomatis, 15 garis pembersih, 1 set mesin Satisloh RX lan 1 set mesin Coburn RX.
Youli Utamane ngasilake kosong lan setengah rampung ing Indeks 1.49, 1.56, 1.6, 1.67, kanthi fungsi kanthi potongan biru lan fotokromik, kanthi desain kanthi visi tunggal lan lensa progresif.Saiki kita ngembangake bisnis menyang RX freeform, edging lan layanan soyo tambah kanggo kaca tingal rampung miturut syarat pelanggan.Ing taun 2019, kita adol luwih saka 65 yuta lensa ing saindenging jagad.
Youli tansah nganggep kualitas minangka unsur sing paling penting, mriksa kanthi teliti saka Molds nganti lensa rampung.Lensa kudu ngliwati 8 prosedur inspeksi sadurunge dikirim.Kanthi kapasitas, kita tansah siyap nyedhiyakake wektu timbal sing cendhak, amarga output saben dina bisa nganti 250.000 potong.
Youli wis nggawe reputasi bisnis sing apik ing pasar domestik lan luar negeri.Kita welcome kabeh pelanggan kanggo ngunjungi pabrik lan ngarep-arep kanggo nggawe hubungan bisnis long-term karo kabeh pelanggan.

Apa Pilih Kita

+
4 pabrik, +1.200 karyawan
15~
15 ~ 20 dina lead time
+
+ 20 taun pengalaman ing industri lensa
+MI
sales taunan 750MI
+
250.000 potongan saben dina
2011 dadi Anggota Essilor

CERITA KITA

Kita minangka pabrik skala gedhe profesional ing garis lensa optik luwih saka 20 taun.Youli mlebu pasar lensa wiwit taun 1987, nyiyapake Jiangsu Xianrenshan, Jiangsu Asia Optical, Gubernur Jiangsu Optical, lan wis Join Venture karo Essilor wiwit 2011. Youli tansah nganggep kualitas minangka unsur sing paling penting, mriksa potongan demi potongan kanthi teliti saka Molds. kanggo produk rampung.Lensa kudu ngliwati 8 prosedur inspeksi sadurunge dikirim.Adhedhasar kapasitas gedhe, kita tansah siyap nyedhiyakake wektu timbal sing luwih apik tinimbang liyane, saiki output saben dina bisa tekan 250.000 potong.Ing ngisor iki proses pangembangan kita, kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe jagad visi luwih apik.

  • -1987-

    ·Teka ing pasar lensa optik.

  • -1996-

    ·Pindhah menyang pasar lensa ophthalmic Danyang..

  • -2000-

    ·Pabrik pisanan "Xianrenshan" dibangun..

  • -2002-

    ·Pabrik kapindho "Jiangsu Asia" dibangun.

  • -2007-

    ·Pabrik katelu "Gubernur Jiangsu" dibangun.

  • -2008-

    ·Nggawe departemen lensa kontak..

  • -2011-

    ·Joint venture karo Essilor France, jenenge "Jiangsu Youli"..

  • -2012-

    ·Entuk Merek Signet Armorlite kanggo Didol ing Cina..

  • -2014-

    ·Lintang misuwur Ms Huang Shengyi ditandatangani minangka juru wicara gambar merek Youli..

  • -2015-

    ·Pabrik kaping papat "Anhui Youli" dibangun.

  • -2016-

    ·Dipopulerkan lensa lan kawruh nglindhungi mata ing kuliah tur nasional.

  • -2018-

    ·Diluncurake merek lensa RX paling dhuwur.

  • -2019-

    ·Pasang pariwara merek Youli ing sepur kacepetan dhuwur.

  • -2020-

    ·Mbantu pelanggan tuwuh lan sukses ing kunjungan pelanggan.


>