Good news in the exhibition Youli Optics   The 20th Shanghai Optical Fair successfully concluded

Kabar apik ing pameran Youli Optik Pameran Optik Shanghai kaping 20 kasil rampung

Setahun maneh, ngenteni.Saka 6 Mei nganti 8 Mei 2021, Pameran Industri Optik Shanghai kaping 20 rampung kanthi sukses.
blue lenses

Tim Penjualan Domestik Youli

Ing pameran iki, ruang aula pameran kasebut kanthi teliti disiapake dening Youli, kanthi arah desain "enem kategori", "No. 1 Rx" lan "Blu-ray + X", nyedhiyakake solusi visi siji-mandeg.

rpt
news (3)
optical lens factory
stock uncut lenses

Produk anyar 21-taun-lawas "New Vision-Youth Defocus Lensa" gumantung ing limang fungsi utama èfèktif tundha wutah saka myopia anak, sawise debut, iku cepet dikuwasani manungsa waé umum, lan popularitas wis burst!
blue lenses

Staf ing aula pameran Youli antusias, ngenalake produk kasebut lan nduduhake alat peraga kasebut kanthi ati-ati marang kabeh wong, lan ngupayakake supaya para distributor lan peserta pameran sing mlebu ing booth Youli ngerti fungsi produk sing kuat.

rpt
optical lens stock
rpt
rpt

Minangka produsen lensa resin profesional, Youli ora duwe pengaruh ing pasar.Madeg ing 1987, Youli Optik wis berkembang dadi perusahaan manufaktur skala gedhe kanthi papat basis produksi utama sawise 35 taun perjuangan.

打印

"Amarga keunggulan, dadi pinunjul" Youli wis nomer akeh klompok pelanggan, mbentuk jaringan marketing panutup pasar nasional, kaluwihan produk pinunjul, rumiyin dipercaya dening pelanggan lan pasar.
Brand Youli perusahaan malah luwih kondhang, lan bisa diarani minangka titik wiwitan sing dhuwur kanggo "ngadeg ing pundhak raksasa".Kanthi kaluwihan dhasar manufaktur sing padhet lan teknologi sing akeh banget, seri produk ing merek Youli wis ana ing ngarep industri.

progressive lens freeform
lens optical 167

Minangka mitra tacit Youli, Mitsui Chemicals teka ing situs pameran kanggo ngetokake medali sertifikasi kanggo Youli.Sajrone pirang-pirang taun, loro pihak kasebut wis ngupayakake kaluwihan sumber daya masing-masing, gabung lan entuk kerjasama sing menang-menang.

lenses cr39
news (3)

Pungkasan, matur nuwun maneh kanggo kunjungan lan bimbingan saka kanca-kanca lawas lan anyar, lan matur nuwun marang saben pelanggan kanggo kepercayaan lan dhukungan.
Senajan pameran mung 3 dina, semangat kita ora bakal luntur, lan lakune ora mandheg.Youli Optik bakal luwih aktif, tulus lan antusias kanggo ngladeni saben sing ditemoni.

news (14)

Wektu kirim: Jul-22-2021
>