Today’s knowledge points How to make the lenses “thin, thinner and thinnest”?

Titik kawruh dina iki Kepiye carane nggawe lensa "tipis, luwih tipis lan paling tipis"?

Kaya sing wis dingerteni, tingkat myopia kurang, lan jarak saka lensa nganti bingkai luwih akeh tinimbang myopia dhuwur.Dadi kanggo wong sing rabun dhuwur, kacamata apa sing paling cocog kanggo dheweke?Dina iki, tindakake langkah editor, ayo munggah bebarengan.

1. Apa sing dikarepake wong rabun?

cr39 lenses

Kerugian paling gedhe saka myopia dhuwur yaiku sing luwih dhuwur daya, lensa sing luwih kenthel.Mula, saben wong pengin lensa dadi luwih tipis lan luwih tipis nalika ngrakit lensa daya dhuwur.
Nanging, jurusan apa wae duwe kekandelan, lan indeks bias sing tambah nyuda kekandelan adhedhasar kekandelan lensa kasebut.Sanajan nganggo lensa 1.74, kudu luwih kenthel tinimbang sing luwih murah.

2.Cara milih kaca tingal kanggo myopia dhuwur?
Aku pracaya kabeh wong ngerti yen tengah lensa kandel lan sisih lancip.Banjur yen pengin lensa tipis, sampeyan bisa milih lensa 1.74.Iki mesthi ora masalah.Apa maneh sing bisa ditindakake kanggo entuk asil sing luwih apik?Editor wis ngringkes sawetara cara kanggo saben wong, lan kanca-kanca bisa nyoba nalika ngrakit kaca tingal.

(a) Yen sampeyan milih pigura asetat, kekandelan sing pigura bisa mblokir bakal luwih kandel lan katon luwih tipis, lan pigura asetat ora mencet jembatan irung amarga kaca tingal abot banget.

(b) Milih pigura sing luwih cilik bakal mbantu kaca tingal sakabèhé katon luwih tipis, amarga lensa tipis ing tengah lan kandel ing sisih pinggir, mula milih bingkai sing cilik bakal nggawe kacamata katon luwih tipis.

156 uv420 lenses

(c) Sajrone pangolahan, master bakal nggawe potongan pinggiran cilik kanggo nyuda kekandelan lensa.Yen amba iki dipotong banget, bunder putih bisa nambah, lan efek thinning ora bakal entuk yen potong kurang.Iku bisa mutusaké miturut pilihan pribadi, lan iku bisa kanggo marang prosesor.
optical lens price


Wektu kirim: Jul-22-2021
>