Youli Optics assists Yunnan Shidian The free clinic activities were successfully held

Youli Optik nulung Yunnan Shidian Kegiatan klinik gratis kasil dianakake

eye lens manufacturer

Nalika Hari Mata Nasional wis cedhak, Essilor Group wis gabung karo sawetara perusahaan mitra sing peduli kayata Youli Optik kanggo mlebu Yunnan lan menehi visi gratis kanggo luwih saka 4,000 siswa ing Shidian.Layanan inspeksi, optometri lan optik.

Kaajab lumantar adicara menika langkung kathah lare-lare ing tlatah terpencil saged ningali masa depan ingkang langkung sae kanthi wawasan ingkang cetha.

eye lens manufacturer

Shidian dumunung ing sisih kulon Provinsi Yunnan lan kidul kutha Baoshan.Ana 130 sekolah dhasar lan sekolah menengah ing Shidian kanthi luwih saka 40.000 siswa.Data sampling nuduhake yen rata-rata tingkat miopia siswa ing Shidian ing taun 2020 yaiku 52%, lan tingkat miopia miskin ing antarane siswa sekolah menengah nganti 75%.

blue blocking lens
cr39 optical lenses
emi hmc lens
lenses for glasses

Konsultasi gratis suwene rong minggu lan ditindakake ing 3 kutha (Kutha Wang, Kutha Renhe lan Kutha Yaoguan) ing Shidian.Saka 18 Mei nganti 22 Mei 2021, Tang Shuangshuang, manajer departemen pemasaran Optik Youli, lan He Mingming, manajer departemen pelatihan Youli, dadi sukarelawan ing kegiatan klinik gratis.Tugas iki kanggo mbantu meh 1,200 siswa ing Kutha Yaoguan kanggo nindakake pemeriksaan sesanti.Lan layanan optometri lan liya-liyane.

lens 156
rx progressive lens
progressive lens rx
blue cut lenses

Remaja minangka periode kritis kanggo pangembangan visual.Nanging, amarga akeh faktor kayata nggunakake produk elektronik sing suwe, maca cedhak jangka panjang, lan kurang wektu kanggo aktivitas ruangan, kedadeyan myopia ing bocah-bocah wis tambah saben taun, lan wis dadi tren munggah kanthi cepet.

eye lens manufacturer

Ing klinik gratis, sukarelawan nggunakake dorongan lan pujian kanggo menehi penyuluhan psikologis marang para siswa, kanthi aktif nggawe suasana ujian sing santai, lan kanthi sabar nuntun siswa sing ora bisa maca grafik mata.Kegiatan iki ora mung mbantu bocah-bocah kanggo nganakake pemeriksaan sesanti, nanging uga popularized kawruh prasaja lan praktis saka pangayoman mripat, nambah kesadaran anak kang pangayoman mripat, lan mbantu wong berkembang pakulinan mripat apik lan saestu Anak ngerti sing "mripat-care lan mripat. - Care kudu diwiwiti karo aku, wiwit cilik."

Kita ketemu ing Shidian kanggo nggawa sesanti cetha kanggo anak lan ndeleng mangsa padhang.Muga-muga liwat saben kaca tingal sing diwenehake marang bocah-bocah, kita bisa ngrasakake rasa peduli lan pangarep-arep, lan njaga dheweke ing dalan pertumbuhan.

Ing mangsa ngarep, Youli Optik bakal terus kerja keras kanggo dadi jembatan antarane bocah-bocah lan pangayoman sesanti, lan tansah nggatekake kesehatan mata para mudha, supaya bisa nyenengake masa kanak-kanak lan duwe masa depan sing cerah.


Wektu kirim: Jul-22-2021
>